PRODUCT SEARCH
 
advanced search
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUCTDETAILS
 

Architecture 0 rating 2.98 / 5  |  2727 votes

Cinemex Corporate Office

The reception area was built to look like a grand theater foyer with the idea of exposing the original stone of the building, which was painted black to give depth to the space and the impression that the suspended partial ceilings are floating above. The sloping walls gradually cover areas where more privacy is required, creating an interesting illusion of movement within the space.

Designer: Art Arquitectos (Mexico)
Material: walnut wainscoting, glass, granite
Colours: white, orange, black
Dimension: 1850 m2

your rating:
 
 
 
COMMENTS
 

No comments posted yet.

 

POST A COMMENT


 

Please fill out the captcha to submit the comment. Additionally your comment may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear. Thanks for waiting.


 
RELATED PRODUCTS
 

Architecture

RSA - Royal Sun Alliance

product details
 

Hotels

Hotel Cuore

product details
 

Stores + Shops

 
 

Stores + Shops

 

Hotels

Metropoli Hotel

product details
 

Architecture

 
 

Architecture

A.P. House

product details
 

Architecture

Paul Mitchell Salon

product details
 

Architecture

OGGI JEANS CORPORATE OFFICE

product details
 
 

Architecture

Cinemex Mundo E Platino

product details
 

Architecture

PH Bosques

product details
 

Architecture

Toronjos Apartment

product details
 
 
 
 
 
 
Advertisement