PRODUCT SEARCH
 
advanced search
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUCTDETAILS
 

Architecture 0 rating 3 / 5  |  1363 votes

National Broadcasting Chann

New interior design for the head office of the National Broadcasting Channel, located in three existing, dark buildings at the Media Park in Hilversum: this office space was re-created by COEN! to form a light, colourful and attractive working environment, with an ambience appropriate to a media concern.

The specific identity of the National Broadcasting Channel is evident throughout the head office.

The interior design is timeless with colourful accents.

Designer: Coen van Ham (Netherlands)
Inspired By: testscreen

your rating:
 
 
 
COMMENTS
 

No comments posted yet.

 

POST A COMMENT


 

Please fill out the captcha to submit the comment. Additionally your comment may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear. Thanks for waiting.


 
 
 
Advertisement