PRODUCT SEARCH
 
advanced search
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUCTDETAILS
 

Architecture 0 rating 2.98 / 5  |  1605 votes

Double house

 

The floor of the retail area on the 1st floor is divided from its corner into two in a diagonal direction, and the level of those two floors are set differently in order to maximize spatial flexibility. For the house on the 3rd floor, its access, entrance and living room are designed to offer a view to the mountain in the northeast. The living room is linked with a deck outside and also take advantage of natural ventilation all the time. Photograph: Joonhwan-Yoon

Designer: ON ARCHITECTURE INC. (Korea, South)

your rating:
 
 
 
COMMENTS
 

No comments posted yet.

 

POST A COMMENT


 

Please fill out the captcha to submit the comment. Additionally your comment may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear. Thanks for waiting.


 
RELATED PRODUCTS
 

Interior Design

Papercut interior @ Yeshop in house,Greece

product details
 

Architecture

Tattoo House

product details
 

Furniture

Tree House My House

product details
 
 

Furniture

Bookhouse

product details
 

Kids Only

CHILD CHILD CHAIR

product details
 

Architecture

THE EAST BEACH CAFE OPENS

product details
 
 

Architecture

Asserbo house

product details
 

Furniture

Full House Haus am Waldsee furnished by Designers in Berlin

product details
 

Architecture

RheinauArtOffice

product details
 
 

Architecture

Kiosk m.poli

product details
 

Architecture

residential project

product details
 

Architecture

Jetty House

product details
 
 
 
 
 
 
Advertisement br />
br />
br />