PRODUCT SEARCH
 
advanced search
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUCTDETAILS
 

Architecture 0 rating 2.96 / 5  |  1025 votes

Ju Hyang Jae

 

The 'Ju Hyang Jae' choose the method of placed inclined 'ㄷ' shape mass on site for filter outside.
Enter the entrance, can face kitchen and dining room. Then along the corridor, there are main room and dress-room. The dress-room can use independent attic.
Being as children's room and living room have large window, they can secure lighting. Second floor attic are located in above living room. The living room, children's room, and library are each other go up and down.

Designer: KDDH (Korea, South)

your rating:
 
 
 
COMMENTS
 

No comments posted yet.

 

POST A COMMENT


 

Please fill out the captcha to submit the comment. Additionally your comment may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear. Thanks for waiting.


 
RELATED PRODUCTS
 

Interior Design

Papercut interior @ Yeshop in house,Greece

product details
 

Architecture

Tattoo House

product details
 

Furniture

Tree House My House

product details
 
 

Furniture

Bookhouse

product details
 

Architecture

THE EAST BEACH CAFE OPENS

product details
 

Architecture

Asserbo house

product details
 
 

Furniture

Full House Haus am Waldsee furnished by Designers in Berlin

product details
 

Architecture

RheinauArtOffice

product details
 

Architecture

Kiosk m.poli

product details
 
 

Architecture

residential project

product details
 

Architecture

Jetty House

product details
 

E-News

world-architects.com

product details
 
 
 
 
 
 
Advertisement br />
br />
br />