PRODUCT SEARCH
 
advanced search
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUCTDETAILS
 

Architecture 0 rating 2.98 / 5  |  16239 votes

HOUSE 1/6, Gangwha

 

There is a low mountain in north and huge plain in south, so we set a goal to sit the house on natural topography and start designing. We planned to adapt to natural topography and by scenic arrangement and height. Just as it says, “building as the land looks.” We didn’t select a flat land for a reason because highland can give a special space and lowland for a normal space. A house adapted to geographical features were cited in the landscape of traditional architecture.

Designer: Y GROUP (Korea, South)

your rating:
 
 
 
COMMENTS
 

No comments posted yet.

 

POST A COMMENT


 

Please fill out the captcha to submit the comment. Additionally your comment may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear. Thanks for waiting.


 
RELATED PRODUCTS
 

Architecture

Tattoo House

product details
 

Architecture

Asserbo house

product details
 

Architecture

RheinauArtOffice

product details
 
 

Architecture

Kiosk m.poli

product details
 

Architecture

residential project

product details
 

Architecture

Jetty House

product details
 
 

E-News

world-architects.com

product details
 

Architecture

Suspended Spherical Treehouses

product details
 

Architecture

SkyBox: Loft Living in the Trees

product details
 
 

Architecture

Competition win Estepona Theatre, Spain

product details
 

Architecture

A Lifetime for Architecture: The Photographer Julius Shulman

product details
 

Books + Magazines

magazine archplus

product details
 
 
 
 
 
 
Advertisement br />
br />
br />